Mazzaj Cafe & Restaurant

Mazzaj cafe – restaurant Un restaurant libanez din bucurești unde ai parte de o experientă orientală desăvarsită. Mâncare foarte gustoasă într-o atmosferă de poveste orientală, cu decor șI muzica specifică, pentru o experiență orientală autentică.

Preparate din bucătăria libaneză, produse de patiserie, băuturi și cea mai bună narghilea cu diferite arome clasice și exotice.
Ingredientele noastre sunt selectate cu grijă, iar preparatele noastre te vor face să revii la noi, ori de câte ori vei avea nevoie de o experiență plăcută și deosebită.

Client: mazzaj.ro
Skills: Digital Media (Photographs & Copyrighting), Website (Web Development)

Spitalul Tulkarem

Spitalul Tulkarem Experienta de 30 de ani, tehnici inovatoare, clinica unica, rezerve ultramoderne, Operam cele mai mari varice si complicatiile lor. Folosim cele mai avansate metode de anestezie si cele mai noi echipamente din domeniu, cele mai noi lasere si echipamente.

Spitalul TULKAREM este prima clinica particulara de flebologie (Varice) din Romania, fiind infintata in 1991 da catre Dl. Dr. Abu Baker

Client: spitalultulkarem.ro
Skills: Logo Design, Digital Media, Website (Web Development)

Giurgiului Fashion

Încălțăminte și Îmbrăcăminte Pentru Damă, Bărbați și Copii.

O rețea de magazine specializate pe îmbrăcăminte și încălțăminte pentru Dama, Barbati si Copii.

Der Schreibladen – Papeterie

Passion for beautiful things
We have been present here at Mögeldorfer Plärrer in Nuremberg since 1997 and have also been on the Internet with our webshop www.der-schreibladen-shop.de since 2015.
With us you will find stationery, lottery, post, cigarettes and magazines.

But our great passion is unusual and beautiful stationery and gift items.

https://der-schreibladen.de

Ozone Cosmetics Romania

Ozone Cosmetics de AIDA Cosmetics a luat decizia să fie unicul distribuitor și să aducă aceste produse și în România și în Europa, produse care au propietăți de regenerare și îmbunătățire, fabricate din substanțe naturale.

Acestea ajută în combaterea semnelor vizibile de îmbătrânire, netezirea semnelor și a cicatricilor, curățarea porilor, hidratarea țesuturilor și creșterea circulației sangvine.

Client: ozonecosmetics.ro
Skills: Digital Media (Photographs & Copyrighting), Website (Web Development)

Fabrica Stifani Impex

Compania Stifani produce o gama larga de ambalaje din mase plastice folie, pungi, plicuri curierat, sacose din polietilena si polipropilena.  

Inca de la infiintare Stifani si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra. Firma noastra are o echipa de 30 angajati. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania.

Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Stifani. Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale.

 

Client: Stifani Impex S.R.L

Website: stifani.ro

Skills: SEO, Photos, Web Design

Phone: 0040725218975
004 0722 67 20 53
Email: office@stifani.ro
Categories
error: Content is copyrighted.