Mazzaj Cafe & Restaurant

Mazzaj cafe – restaurant Un restaurant libanez din bucurești unde ai parte de o experientă orientală desăvarsită. Mâncare foarte gustoasă într-o atmosferă de poveste orientală, cu decor șI muzica specifică, pentru o experiență orientală autentică.

Preparate din bucătăria libaneză, produse de patiserie, băuturi și cea mai bună narghilea cu diferite arome clasice și exotice.
Ingredientele noastre sunt selectate cu grijă, iar preparatele noastre te vor face să revii la noi, ori de câte ori vei avea nevoie de o experiență plăcută și deosebită.

Client: mazzaj.ro
Skills: Digital Media (Photographs & Copyrighting), Website (Web Development)

Spitalul Tulkarem

Spitalul Tulkarem Experienta de 30 de ani, tehnici inovatoare, clinica unica, rezerve ultramoderne, Operam cele mai mari varice si complicatiile lor. Folosim cele mai avansate metode de anestezie si cele mai noi echipamente din domeniu, cele mai noi lasere si echipamente.

Spitalul TULKAREM este prima clinica particulara de flebologie (Varice) din Romania, fiind infintata in 1991 da catre Dl. Dr. Abu Baker

Client: spitalultulkarem.ro
Skills: Logo Design, Digital Media, Website (Web Development)

Giurgiului Fashion

Încălțăminte și Îmbrăcăminte Pentru Damă, Bărbați și Copii.

O rețea de magazine specializate pe îmbrăcăminte și încălțăminte pentru Dama, Barbati si Copii.

WORLD OZONETHERAPY FEDERATION CONGRESS MEETING

The World Federation of Ozone Therapy (WFOT) is an international non-profit making association founded on April 9th of 2005 in New Delhi, India. Its purpose is to promote the use of ozone -polyatomic oxygen – in all possible medical aspects. www.o3congress.com

Client: (S.S.R.O.O.T.)

Skills: Web Design, SEO, Web Developing

S.S.R.O.O.T.

THE HOME OF ALL HEALTH PROFESSIONALS USING OZONE IN THEIR PRACTICE!

Ozonetherapy can Make a change.
Client: Societatea Stiintifica Romana de Oxigen – Ozono – Terapie ( S.S.R.O.O.T.)
www.asociatia-ozonoterapie.ro

Skills: Digital Media

Ozone Cosmetics Romania

Ozone Cosmetics de AIDA Cosmetics a luat decizia să fie unicul distribuitor și să aducă aceste produse și în România și în Europa, produse care au propietăți de regenerare și îmbunătățire, fabricate din substanțe naturale.

Acestea ajută în combaterea semnelor vizibile de îmbătrânire, netezirea semnelor și a cicatricilor, curățarea porilor, hidratarea țesuturilor și creșterea circulației sangvine.

Client: ozonecosmetics.ro
Skills: Digital Media (Photographs & Copyrighting), Website (Web Development)

Morris Alexander – Özdilek

The first in textile and the only importers of the Ozdilek brand, which is the most sought textile brand in Turkey recognized for quality products that are made from 100% organic materials.

Morris Alexander Since 2015, they are known for their high quality products to the Romanian market and offering the most affordable prices.

Client: MorrisAlexander.ro
Skills: SEO, Digital Media, Web Design

Clinica Stomatologica Rana Art Dent

Rana Art Dent dispune de 3 cabinete stomatologice dotate cu aparatură nouă şi performantă. Ca să ajungi la cabinetul stomatologic din sectorul 4, ai nevoie de 2 minute de la staţia de metrou Tineretului sau 10 minute de la staţia Timpuri noi.

Echipa noastră de medici are pregătire profesională continuă şi foloseşte materiale şi tehnologie medicală de ultimă generaţie. Ei îţi garantează calitatea şi profesionalismul pentru orice fel de tratamente stomatologice pentru copii şi adulţi. Aici, poţi să alegi dintre servicii de albire dinţi, fluorizare, chirurgie dentară, stomatologie laser, implanturi dentare sau aparate dentare ori detartraje profesionale.

Client: Clinica Stomatologica Rana Art Dent

Skills: SEO, SEM, Digital Media (Photography, Illustration, etc..)

Website: rana-art-dent.ro

Fabrica Stifani Impex

Compania Stifani produce o gama larga de ambalaje din mase plastice folie, pungi, plicuri curierat, sacose din polietilena si polipropilena.  

Inca de la infiintare Stifani si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra. Firma noastra are o echipa de 30 angajati. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania.

Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Stifani. Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale.

 

Client: Stifani Impex S.R.L

Website: stifani.ro

Skills: SEO, Photos, Web Design

Phone: 0040725218975
004 0722 67 20 53
Email: office@stifani.ro

HORECA Echipamente HHEC

„Înfiinţată în 2001, House Hold Electro Company s-a dezvoltat de-a lungul anilor ajungând ca în prezent să ofere o gamă completă de utilaje HORECA (noi şi second-hand) şi servicii în domeniul utilajelor profesionale alimentare. Clienţii noştri beneficiază de consiliere de specialitate şi de cele mai bune oferte de preţuri, personalizate în funcţie de cerinţele fiecărui client.

Compania HHEC oferă la nivel naţional servicii de proiectare, instalare, livrare marfă, întreţinere, garanţie, post-garanţie şi service pentru hoteluri, restaurante, firme de catering, cofetării, pizzerii, patiserii, cafenele, măcelării, alimentare, supermarkerturi, carmangerii, etc.” Aflati mai multe www.hhec.ro

Client: House Hold Electro Company
Skills: SEO, Web Administration, Digital Media (Photography, Web Design, etc..)

Categories
error: Content is copyrighted.