Filmare si Fotografie aeriană cu Drone Or Aerial Photography & Filming

O soluție ideală pentru serviciile de Grafică Publicitară, Web Design sau Print.

Aerial Photography & Filming sau Fotografie și Filmare aeriană

Presupune o tehnică de a obține imagini calitative, atractive și de ansamblu cu ajutorul unei drone performante. Imaginile aeriene realizate cu drona ,au un grad mare de acoperire, rezoluție și spectaculozitate, reprezentând un real instrument de îmbunătățire a calității vânzărilor.

Drona este un dispozitiv modern accesibil, facil și permite efectuarea fotografiilor panoramice și a filmărilor aeriene la cea mai înaltă calitate posibilă, sub forma unor filme interactive și utile ca instrument de marketing.

Fotografiile și imaginile video aeriene (cu drona) pot fi utilizate pentru web site-uri și rețele de socializare, pentru prezentări de marketing, clipuri de publicitate, bloguri, newsletter, reclame digitale, domeniul imobiliar, cercetări arheologice, documentare etc.

Fotografiile și filmările aeriene,prezintă nenumărate avantaje pentru orice domeniu în care urmează a fi utilizate:

  • Sunt clare, calitative, spectaculoase, originale.
  • Sunt impresionante indiferent de anotimp și condiții meteo.
  • Surprind împrejurimi și spații, care nu pot fi cuprinse în condiții clasice.
  • Sunt interactive și utile.
  • Pot fi panoramice, virtuale, de ansamblu, de 360 de grade, complexe și creative.

Folosind filmări și fotografii aeriene cu ajutorul dronei, puteți crește considerabil succesul unei afaceri, oferind consumatorilor o imagine de ansamblu, dar și imagini detaliate inaccesibile prin metode clasice, acestea pot  genera rata vânzărilor și nemijlocit dezvoltarea afacerii dvs.

Pentru deplasarile in afara Municipiului Bucuresti, se aplica o taxa care incepe de la 40€ in sus, in functie de distanta si de proiect.

Get help with your design project

Answers and advice from people you want it from.

error: Content is copyrighted.