Services

SEO (Search Engine Optimization)

Optimizare pentru motoare de căutare presupune un proces de perfecționare și de vizibilitate a site-urilor web, care are drept scop mărirea traficului calitativ al paginilor web și ordonarea rezultatelor de căutare în lista motorului de căutare, astfel ajutând la creșterea poziției unui site web în motoarele de căutare și îmbunătățirea pozițiilor pentru anumite cuvinte-cheie sau expresii relevante pentru afacerea respectivă, fapt ce va duce la o poziționare favorabilă, la o afișare prioritară și implicit la creșterea traficului.

Content Marketing

reprezintă o abordare de marketing orientată spre crearea și distribuirea de conținut relevant constant cu scopul de a atrage și de a păstra consumatori, potențiali cumpărători ai serviciilor promovate.

Social Media Marketing si Pay Per click methods

este o tehnică de comunicare care are drept scop conectarea constantă a companiei/ afacerii cu clienții/ utilizatorii (potențiali sau existenți). Social Media Marketing (SMM) este o strategie de marketing virtual care utilizează resursele media și aplicații web pentru a crea interacțiune și distribuire pentru a mări vizibilitatea afacerii.
Plata per click este o metodă de marketing online prin intermediul căreia plata se face atunci când un vizitator dă click pe anunț. Este o tehnică de a atrage vizitatori pe site, reclama fiind plătită doar dacă vizitatorii o accesează dând click pe ea. Metoda Pay per click e utilizată în special pe platformele de marketing ale motoarelor de căutare și pe rețelele de socializare. De fiecare dată când un vizitator accesează pe anunțul Dvs., veți plăti o taxă denumită plata per click sau cost per click.

Marketingul Digital sau Digital Marketing

Pe înțelesul tuturor, marketingul digital se referă la tehnicile de promovare a unui/unei produs/ site/ afacere prin intermediul canalelor Media Digitale. Mai pe scurt, este o modalitate virtuală de a-ți promova afacerea. În contextul în care aproape toată lumea are acces la canalele media digitale în orice moment, acestea sunt o sursă enormă de interacțiune socială prin care afacerile își promovează serviciile.

Graphic Design & Web

Graphic design dezvoltă aspectul și designul revistelor, jurnalelor, site-urilor web, a cărților de vizită, creează conținut media. Scopul acestei tehnici constă în determinarea nevoilor clientului/ consumatorului și a mesajului care urmează a fi transmis, selectarea imaginilor, a culorilor și a textelor.

Pay Per Click - Plata Pe Click PPC

Plata per click este o metodă de marketing online prin intermediul căreia plata se face atunci când un vizitator dă click pe anunț. Este o tehnică de a atrage vizitatori pe site, reclama fiind plătită doar dacă vizitatorii o accesează dând click pe ea. Metoda Pay per click e utilizată în special pe platformele de marketing ale motoarelor de căutare și pe rețelele de socializare. De fiecare dată când un vizitator accesează pe anunțul Dvs., veți plăti o taxă denumită plata per click sau cost per click.

Business Development

presupune un proces de vânzare, parteneriat și cercetare a pieței, mai exact, identificarea forțelor care asigură condiții de dezvoltare. În funcție de domeniu, pornești de la cercetarea publicului țintă și a necesităților lui, pentru care vei crea modalități de satisfacere a nevoilor.

Digital photography sau Fotografia Digitală

este o tehnică modernă utilizată pe larg pentru diverse evenimente, reclame, prezentări de produse, web design, pliante, site-uri și presupune realizarea fotografiilor digitale de mari dimensiuni, profesionale, bannere, cataloage, roll-up-uri, meniuri, fotografii digitale artistice, fotografii panoramice, virtuale etc.

Digital Marketing Consultancy sau Marketingul Digital.

Ce este Marketingul Digital? Este, în primul rând, promovarea în mediul online a unei afaceri, companii sau a unui produs. Strategia de marketing digital stabilește direcția afacerii Dumneavoastră, o conectează cu publicul potrivit, o promovează, asigurând o creștere a vânzărilor, atragerea potențialilor clienți și fidelizarea clienților existenți.

Aerial Photography & Filming sau Fotografie și Filmare aeriană

Fotografiile și imaginile video aeriene pot fi utilizate pentru web site-uri și rețele de socializare, pentru prezentări de marketng, clipuri de publicitate, bloguri, newsletter, reclame digitale, domeniul imobiliar, cercetări arheologice, documentare etc.

IT Hardware & Software Services

Asigurăm un nivel optim de funcționalitate al echipamentelor IT și al afacerii dumneavoastră. Scopul nostru este îmbunătățirea productivității și al eficienței dispozitivelor, rezolvarea problemelor și reducerea costurilor de întreținere. În majoritatea cazurilor, problemele apărute se datorează lipsei de verificări periodice și de mentenanță profesionistă, care să asigure stabilitate pe termen lung a funcționalității tehnice. Nu există problemă pe care să n-o putem înlătura și asigurăm servicii de diagnostic și reparații hardware și software, instalări, upgrade, recuperare date, curățare calculatoare, verificare, configurare, formatare și altele. Serviciile de mentenanță aduc nenumărate beneficii, precum funcționabilitate, eficiență, predictibilitate, stabilitate și reducerea costurilor. Pentru un sistem IT performant, apelați doar la profesioniști.
Pentru detalii și colaborări, vă stăm la dispoziție!

Printing & Design Service

Graphic design presupune un instrument de comunicare prin diverse tehnici, culori, ilustrații, fotografii, animații, care creează soluții de transmitere a mesajelor. Pentru orice afacere contează foarte mult conceptul original, designul unic, vizibilitatea, memorabilitatea, de aceea un grafician experimentat, care înțelege nevoile clienților, poate fi soluția cea mai bună în dezvoltarea afacerii.

error: Content is copyrighted.