IT Hardware și Software Service Reparatii Calculatoare/Laptop Bucuresti

O soluție ideală pentru serviciile de IT, Consultanta, Diagnosticare, Reparații calculatoare sau Laptop-uri, instalare software și rețele, schimbare componente PC, Suport tehnic și Securitate,

Tehnologia face parte din viața noastră cotidiană, facilitându-ne activitatea și comunicarea, însă aceasta de multe ori se deteriorează sau necesită o intervenție care nu poate fi amânată.

Soluția este să apelăm la specialiști cu experiență peste 20 de ani, capabili să ofere un diagnostic corect și să rezolve orice problemă într-o perioadă cât mai scurtă de timp.

Compania noastră oferă soluții IT hardware și software, diagnosticare, reparații calculatoare sau Laptop-uri, instalare software și rețele, suport tehnic și securitate, schimbare componente PC.

Oferim mentenanță pentru servere și sisteme de operare, instalăm aplicații, router, server web, mail, antivirus.

Ne osupăm de prevenirea și soluționarea problemelor care vă afectează dispozitivele și afacerea Dumneavoastră.

Asigurăm service pentru toate tipurile de calculatoare și laptopuri, oferim soluții profesionale, curățare, recuperare date, upgrade, actulizări, reinstalări, configurări, remediere probleme, soluții de backup, verificare funcționalitate si multe altele.

Montare componente, Asamblare PC premium si gaming, testare produse, curățare laptop-uri/desktop-uri, instalare software, diagnosticare pentru orice PC sau laptop

Deplasarile in afara Municipiului Bucuresti o sa aplica o taxa de la 40€ in functie de distanta si proiectul

Ai nevoie de ajutor?

Obțineți răspunsuri și sfaturi de la experții noștri!