PPC (Pay-Per-Click) Packages – Promovare Site pe Google

Boost your overall traffic and increase your social engagement & presence with well defined and targeted Online Advertising & PPC campaigns

Promovare Site pe Google

Pay per click – Plata pe Click

Google Ads PPC:

Este o metodă de marketing online prin intermediul căreia plata se face atunci când un vizitator dă click pe anunț. spre exemplu Google Ads PPC

Este o tehnică de a atrage vizitatori pe site, reclama fiind plătită doar dacă vizitatorii o accesează dând click pe ea. Metoda Pay per click e utilizată în special pe platformele de marketing ale motoarelor de căutare și pe rețelele de socializare.

De fiecare dată când un vizitator accesează pe anunțul Dvs., veți plăti o taxă denumită plata per click sau cost per click. În momentul în care un utilizator caută un produs, va vedea reclame sponorizate care îi vor oferi sugestii și soluții pentru ceea ce caută.

Strategia PPC îl va ajuta să-și procure produsul căutat, iar pe Dvs. vă poate ajuta să obțineți mai ușor și mai facil vânzări online.
PPC este o metodă eficientă atat pentru consumatori, cât și pentru agenții de marketing! Atunci când o un consumator/ vizitator are un interes concret și caută pe motorul de căutare un produs, motorul de căutare, pe lângă rezultatele obișnuite, îi afişează şi un set de reclame ale advertiserilor, adică PPC.
Care sunt avantajele publicității PPC?

  • se poate adresa direct publicului-țintă, în funcție de cuvinte cheie, interese, vârstă etc.
  • afișarea anunțurilor vizitatorilor care părăsesc site-ul, reamintindu-le că nu au făcut cumpărături, o tehnologie bazată pe cookie;
  • este productivă, deoarece plătiți doar dacă anunțul este accesat;
  • este facil de monitorizat și poate fi adaptat situației;
  • este flexibil și de durată, te ajută să gestionezi mai bine bugetul, investițiile, să segmenteți publicul etc.
  • afișează reclamele care produc vânzări și pe cele care nu sunt eficiente, astfel putând să le controlați mai bine;
  • este rapid, rezultatele apar în câteva zile sau ore, sau chiar imediat!

PPC este eficient, atrage mult trafic, vizitatori noi și este un instrument de marketing online foarte popular. PPC te ajută să-ți promovezi afacerea online, să atragi publicul, să-l studiezi: ce interese are, ce site-uri accesează, ce motor de căutare utilizează, ce canale media etc., deoarece mediul online este cel mai important canal de comunicare, informare și afacere.

Grație PPC te poți promova pe motoarele de căutare, pe rețele sau pe cele mai vizitate site-uri. PPC este cea mai eficientă modalitate de plată, deoarece îţi permite să evaluezi în orice moment investițiile.

Preturile afisata sunt informative, pentru un pret final va invitam sa ne contactati.

Get help with your design project

Answers and advice from people you want it from.