PPC (Pay-Per-Click) Packages – Promovare Site pe Google

Boost your overall traffic and increase your social engagement & presence with well defined and targeted Online Advertising & PPC campaigns

Promovare Site pe Google

Pay per click – Plata pe Click

Google Ads PPC:

Este o metodă de marketing online prin intermediul căreia plata se face atunci când un vizitator dă click pe anunț,spre exemplu Google Ads PPC

Este o tehnică de a atrage vizitatori pe site, reclama fiind plătită doar dacă vizitatorii o accesează dând click pe ea. Metoda Pay per click e utilizată în special pe platformele de marketing ale motoarelor de căutare și pe rețelele de socializare.

De fiecare dată când un vizitator da click pe anunțul dvs., veți plăti o taxă denumită plata per click sau cost per click. În momentul în care un utilizator caută un produs, va vedea reclame sponorizate care îi vor oferi sugestii și soluții pentru ceea ce caută.

Strategia PPC îl va ajuta să-și procure produsul căutat, iar pe dvs, vă poate ajuta să obțineți mai ușor și mai facil vânzări online.
PPC este o metodă eficientă atat pentru consumatori, cât și pentru agenții de marketing! Atunci când  un consumator/ vizitator are un interes concret și caută pe motorul de căutare un produs, motorul de căutare, pe lângă rezultatele obișnuite, îi afişează şi un set de reclame ale advertiserilor, adică PPC.
Care sunt avantajele publicității PPC?

  • Se poate adresa direct publicului-țintă, în funcție de cuvinte cheie, interese, vârstă etc.
  • Afișarea anunțurilor vizitatorilor care părăsesc site-ul, reamintindu-le că nu au făcut cumpărături, o tehnologie bazată pe cookie.
  • Este productivă, deoarece plătiți doar dacă anunțul este accesat.
  • Este facil de monitorizat și poate fi adaptat situației.
  • Este flexibil și de durată, te ajută să gestionezi mai bine bugetul, investițiile, să segmentați publicul etc.
  • Afișează reclamele care produc vânzări și pe cele care nu sunt eficiente, astfel putând să le controlați mai bine.
  • Este rapid, rezultatele apar în câteva zile sau ore, sau chiar imediat!

PPC este eficient, atrage mult trafic, vizitatori noi și este un instrument de marketing online foarte popular. PPC te ajută să-ți promovezi afacerea online, să atragi publicul, să-l studiezi: ce interese are, ce site-uri accesează, ce motor de căutare utilizează, ce canale media etc., deoarece mediul online este cel mai important canal de comunicare, informare și afacere.

Grație PPC te poți promova pe motoarele de căutare, pe rețele sau pe cele mai vizitate site-uri. PPC este cea mai eficientă modalitate de plată, deoarece îţi permite să evaluezi în orice moment investițiile.

 

     SEM (Search Engine Marketing)

Ce inseamna SEM?

 

Daca doriti sa patrundeti  in lumea afacerilor si a marketingului online,trebuie sa stiti cum functioneaza SEM si cum va poate ajuta aceasta strategie de marketing online afacerea sau site-ul dvs.

-SEM semnifica (Search Engine Marketing), obiectivul SEM este sa se focuseze pe marketingul site-ului dvs,prin urmare acesta sa se pozitioneze cat mai sus in lista motoarelor de cautare .

-SEM este definita ca o strategie de marketing digital care se refera la  cresterea vizibilitatii

unui site web sau a unei pagini web in paginile cu rezultate ale motoarelor de cautare .

-Marketingul pentru motoarele de cautare (SEM) este o metoda de promovare si publicitate pentru a ajuta continutul companiilor sa se claseze mai sus in traficul motorului de cautare.

Sunt cunoscute si sub numele de SERP-uri.Acest lucru se desfasoara prin publicitate platita si poate fi numita cautare platita sau PPC(pay- per -click).

– SEM se concentreaza intr-o mare masura pe utilizarea publicitatii platite pentru a creste traficul prin servicii precum reclamele GOOGLE sau reclamele BING.

-GOOGLE,BING si Yahoo sunt cele mai renumite motoare de cautare.Fiecare aplica un proces de licitatie pentru a stabili ,unde se claseaza anunturile SEM in SERP-ul lor.

-SEM beneficiaza de paginile web care sunt usor de scanat de catre crawlere web si acestea includ semnale de incredere,cum ar fi linkurile catre alte site-uri WEB.

Ce avantaje adauga Serviciile SEM afacerii dvs!

-Genereaza trafic inalt calificat ,Marketingul pentru motoarele de cautare va ajuta sa atrageti utilizatori pe site-ul dvs  in plus poti fi sigur ca acesti utilizatori sunt interesati de ceea ce oferiti dvs ,deoarece ei insisi l-au cautat.

-Reflecta  vizibilitate ,aparitia in primele rezultate GOOGLE si ale altor motoare de cautare asociaza marca dvs cu o nevoie specifica, chiar daca utilizatorul nu face clic din prima data cand il vede.

-Genereaza conversii ,scopul final al GOOGLE Ads si al altor instrumente de marketing pentru motoarele de cautare este imbunatatirea rezultatelor afacerii dvs.

-Bucurati-va la maximum de bugetul dvs ,serviciile SEM sunt o modalitate potrivita pentru companii de toate dimensiunile. Intrucat investitia minima este foarte accesibila.Pe de alta parte ,daca brandul tau este in crestere,poti creste investitia .

-De asemenea,din moment ce platiti doar daca obtineti rezultate(sub forma de click),puteti fi sigur ca bugetul dvs este utilizat eficient.

De ce este important SEM ..?

Serviciilor SEM sunt importante pt afacerea dvs din varii motive :

–  Online digital Marketing este una dintre cele mai populare moduri prin care clientii  pot cumpara .

– Campaniile SEM incearca sa extinda acoperirea marketingului digital prin recunoasterea cuvintelor cheie care vor atrage potentialii clienti sa fie interesati de produsele si serviciile dvs.

– Campaniile SEM vizeaza cele mai profitabile cuvinte cheie ,rate de conversie ridicate unul dintre cele mai mari avantaje ale eforturilor de marketing SEM este ca pozitioneaza produsul chiar in fata clientiilor

atunci cand acestia sunt gata sa faca o achizitie .Cu SEM ,exista sanse foarte mari ca vizitatorii care fac click pe un anunt sa doreasca sa faca o achizitie.

-O strategie SEM transpune adesea un trafic crescut ,prompt si pune serviciile si produsele instant in fata clientilor,plasandu-le in fruntea SERP-URILOR.

SEO vs SEM

Ce semnifica SEO si SEM?

-Promovarea online se face cu ajutorul SEM si SEO ele contribuie la dezvoltarea site-urilor web ,publicitate online si offline,onpage si offpage.Obiectivul lor este clasarea pe o pozitie de top in motoarele de cautare,pentru a genera trafic.

SEO semnifica imbunatatire pentru motoarele de cautare si SEM cuprinde marketingul prin motoarele de cautare .

SEM este o forma de marketing online cu campanii platite de promovare si publicitate a site-urilor,pentru o pozitionare cat mai sus in Google.

SEO si SEM sunt diferite dar au ceva in comun ,ambele urmaresc o pozitie de top in SERP,in paginile de rezultate si in motorul de cautare .

 

Asadar,pentru rezultate rapide ,se foloseste SEM iar pentru rezultate de durata,SEO.

 

 

 

 

 

 

 

Preturile afisata sunt informative, pentru un pret final va invitam sa ne contactati.

Get help with your design project

Answers and advice from people you want it from.

error: Content is copyrighted.